Őszi divat ~ 2015/16

9/02/2015 10:49:00 de.




Sziasztok!

Kissé elmaradtam mostanában az írással, sok volt a dolgom is és kevésbé volt ihletem miről is írhatnék Nektek. 

Amint látom a statisztikákból a szépséggel, divattal kapcsolatos írásaimat szívesebben olvassátok és mivel eljött egy újabb hónap ezzel pedig egy új évszak elérkezett az idő, hogy az őszi divatot mutassam be Nektek. 

A változó színek lesznek idén a divatban, de főképp az ősz színei, azok amik jellemzőbbek lesznek. 
Például : türkiz,  - a falevelek színei alapján - sárga, piros, bronz, arany barna, okkersárga. Természetesen divatos lesz a fekete, fehér , megjelennek a mandarin, piros, korall és levendula árnyalatai is.

Vegyük sorra a legfontosabbat, legváltozatosabbakat:

- Marc by Marc Jacobs őszi kollekciója a bronzos és rozsdás avarszíneket kombinálja. Élénk, de harmonikus hangulatot adhatsz az öltözékednek, ha az aranyló barnákat, a telt, meleg sárgákat és a tompa homokárnyalatokat együtt alkalmazod. Ám valamivel izgágább összhatást érhetsz el, amennyiben smaragdzöldet vagy narancsvöröset csempészel a kompozícióba.  


- A barna szín is előtérbe kerül természetesen, amit  narancsos, esetleg sárga kiegészítővel kombinálni lehet.


- A Blumarine a bézst, a krémszínt és a törtfehér változatait variálta lendületes, illetve letisztult stílusban. Ennek alapján esős őszi napokon sem kell visszariadnod a világos árnyalatoktól, különösképpen, ha a piszkosfehér öltözékedet fekete csizmával emeled elegánsabb szintre. Ám élénk lilával is elűzheted a komor fellegeket, viszont nem árt megszelídítened a vadságát egy bézs ruhadarabbal.


- Az okkersárga, továbbá a narancs -vörös is fontos szerephez jut idén ősszel. A Miu Miu divatkollekciójában ugyanis ez a szín is megtalálható. Ajánlatos esetleg fekete, aranyló kiegészítőt választani, ha ilyen színű ruhát választasz magadnak. 

- Sonia Rykiel sosem félt a merész színektől, és ez a bohém divatfelfogás hatja át az idei kollekcióját is. Az őszi-téli felhozatalban az élénkvörös általában a feketével jár kézen fogva, minimalista, letisztult stílust alkotva. Sonia azonban a vidámságra esküszik, így a tűzpiros lobbanékonyságát mustáros tónusokkal hozza egyensúlyba, illetve világos narancsvörössel tüzeli fel, hogy még izgatóbb legyen.

Idén divat lesz az élénkvörös is, a szürke és a fekete, utóbbiakat nem hinném, hogy be kell mutatni.  (forrás : femina. hu) 

Divatosnak számíthat idén a '70-es évek stílusa is, akár a virágminták, hippis stílus. A földig érő kabátokat is ajánlják a szakemberek aki szívesen hord ilyet, válogasson a kabátok közül, főleg a halvány rózsaszín. 
A fekete -fehér kockás ruhadarabok között is érdemes lesz nézelődni, hiszen idén divat lesz, akár szoknyában, nadrágban, kabátban válasszuk is azt.  

A Deichmann cipőbolt, ahol én személy vásárolok cipőket, megjelentek az őszi kollekciók, bátran nézzetek körül, hátha találtok számotokra megfelelőt. A cipőket itt tudjátok megnézni : www.deichmann.com/

Ha esetleg kérésetek, kérdésetek van keressetek emailben vagy a facebookon. 

Szép estét, válogassatok az őszre bátran.   

You Might Also Like

0 megjegyzés