Szépségtippek #2 - Divat

2/07/2015 12:27:00 du.



Sziasztok!

Mint már korábban olvashattátok, néhány részen keresztül az idei év stílusaival, trendjeivel foglalkozom a bejegyzéseimben. 
Az első, amiben összefoglaltam a 2015-ös év frizura divatját, remélem elnyerte tetszéseteket, esetleg válogattatok a hajszínek közül is.

A következőkben az idei év divatját fogom bemutatni, mi lesz idén trendi, mik azok a fazonok, amik esetleg újdonságként bejönnek az évben. 

Kezdjük rögtön azzal, hogy az idei év divatszíne, a bordó - marsala - tehát aki ilyen színnel találkozik, bátran próbálja fel, hiszen idén biztos ez az szín fog hódítani. 
A derék is ugyanolyan fontos szerepet kap, mint tavaly. Divatosak lesznek a derékszabású szoknyák és nadrágok, az övek, különféle anyagból készült kötők. 

Ha már a szoknyánál tartunk, most is fontos szerepet tölt be majd, mindenféle változatban: a rakott és ceruzaformájú, mini fazonok, mind mind divatos lesz 2015-ben, akár kockás mintával bolondítva.. 

Merthogy a kockás - (asztalterítőhöz hasonlóra gondoljatok) - is nagy divat lesz. Akár ingen, szoknyán esetleg nadrágon, visszafognak köszönni a kockák, természetesen mindenféle színekben.

Ne felejtsük el a farmert, ami már régóta kedvelt anyag az emberek körében. Idén sem lesz másképp, hiszen továbbra is divatos lesz a koptatott, rongyos farmernadrág.  Viszont! Visszatérhetnek a nem koptatott fazonú ruhák is, farmerből készítve, amik sokkal letisztultabbak lesznek. 

A csipke is folytatja hódító útját, nagyon divatos lesz mindenféle fazonban: nadrág, szoknya, egyrészes miniruha, felsők és ezek többféle színben, de főképp a fehérben, nagyon népszerű lesz a 2015-ös évben.


2015-ben kicsit úgy érezhetjük visszajön a hippi korszak és a 70-es évek virágmintás divatja.
Lenge ruhák, nadrágok, szoknyák, maxi ruhák esetleg kosztümök is. 
Természetesen a szivárvány minden színében képzeljétek el ezeket, hiszen a hippi divat pont az egyediségéről híres. Színes és fantáziadús. 

Jellemző lesz még az idei évre a bőr és a hasított bőrből készült ruhák, a bokáig érő nadrág, élénk színű kristályokkal/kövekkel díszített nadrágok és felsők. 


Remélem tetszett számotokra ez a bejegyzés is. Ha kérdésetek van írjatok email címünkre vagy esetleg a bejegyzés alá kommentet. 

Szép hétvégét. :)


forrás:  divany.hu , nlcafe.hu

You Might Also Like

0 megjegyzés